Tuesday, June 18, 2013

BISNIS OPPORTUNITY: JANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE INDONESIAAssalamualaikum pelayar2 blog tersayang terutama buat pelayar blog dari Indonesia...hari ini Aliya ingin berkongsi peluang perniagaan yang ternyata boleh menjana pendapatan ribuan malah jutaan Ringgit(RM) yang perlu kita 'grab' seawal yag mungkin kerana ini adalah bisnis MLM – Multi Level Marketing. Bila di mana, anda antara yang terawal, dan anda mampu melahirkan leader-leader yang hebat-hebat, downline-downline yang berkaliber, insyaAllah Shaklee mampu merubah hidup anda..

Sejak akhir2 ini ramai pelanggan-pelanggan yang berada di luar Malaysia (Singapore, Brunei, Indonesia, UK, Madinah dan beberapa negara lagi) menghubungi Aliya untuk mendapatkan produk Shaklee. Apa yang Aliya dapat lihat semakin hari kesedaran terhadap penjagaan kesihatan semakin meningkat dan mereka mengakui pentingnya pengambilan supplement dalam kehidupan seharian.

Dan apa yang menariknya, Shaklee sudah pun bertapak di Indonesia pada Jun 2012 yang lepas. JIKA ANDA ADALAH WARGANEGARA INDONESIA DAN MENDAFTAR SEBAGAI DISTRIBUTOR SHAKLEE INDONESIA anda merupakan perintis terawal Shaklee di Indonesia, dan Jika kena caranya, dengan teknik yang betul, In Shaa Allah Shaklee bisa jadikan mimpi-mimpi mu suatu kenyataan!

Aliya kini menjalankan perniagaan Shaklee 100% secara online dan dalam masa beberapa bulan sahaja Shaklee mampu memberi pulangan ribuan ringgit (RM). Jika dalam masa beberapa bulan ini Shaklee mampu menambah pendapatan sampingan Aliya, tidak mustahil anda pun boleh melakukan perkara yang sama. Istimewa Shaklee di Indonesia, menawarkan kereta PERCUMA!

Jika anda benar-benar sirius ingin merubah kehidupan anda, ia nya bermula disini. Mendaftar sebagai distributor Shaklee di Indonesia bersama-sama Aliya dan bimbingan serta tunjuk ajar diberikan secara percuma sehingga anda berjaya. Caranya? Hubungi Aliya melalui email lovelychocolata@gmail.com atau like fanpage jom sihat semulajadi untuk berinteraksi sepenuhnya secara online dgn Aliya ♥

Berminat menjalankan bisnis Shaklee di Indonesia. Hubungi Aliya segera untuk mengetahui RAHSIA DAN TEKNIK BERBISNIS SECARA ONLINE YANG EFEKTIF!

SMS/Whatsapp: +6012 7182372
Email: lovelychocolata@gmail.com
Like my fanpage: http://www.facebook.com/jomsihatsemulajadi
Add fb Aliya: http://www.facebook.com/aliyahedilanda mungkin meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...